torsdag 19 mars 2009

Sorgligt


Vår melodifestivalvinnare Malena Ernman säger följande i Aftonbladet 16/3:

– Jag ska absolut vara med i Moskva. Jag kan säga till svenska folket att de inte behöver oroa sig. Jag ska vara skitsnygg, sjunga skitbra och ha ännu mer urringning, säger Ernman och skrattar.

Sorgligt att en vuxen kvinna med talang känner att hon behöver visa mer pattar för att fiska röster. Säger också något väldigt tragiskt om samhället vi lever i och att så många tjejer/kvinnor accepterar dagens rådande läge och till och med försämrar utsikterna till ett jämnständigt samhälle genom att objektifiera sig själva.

Korkat mot oss andra, idiotiskt mot dem själva och fördjävligt mot deras döttrar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lika jävla korkat som att spruta skit i läpparna för att få större läppar??

Anonym sa...

Eller att ljuga om sin ålder för att få filmroller...?

FinaTina sa...

Mr Fix: Jag har aldrig hört talas om någon som har sprutat in skit i sina läppar för att de ska bli större, men om det är så så låter det väldigt korkat. Och äckligt framför allt. Inte speciellt hångelvänligt kan jag tänka mig. Vilken odör.
Anonym: Att ljuga om sin ålder för att få filmroller ligger inte i samma gympapåse som att plocka röster med hjälp av en urringning, tycker jag. Det ena handlar om spelålder vs faktiskt ålder och det andra handlar om objektifiering. Stor skillnad.

Anonym sa...

Ja, du får ursäkta, jag var förbannad när jag skrev mitt förra inlägg, någon jag bryr mig om hade gjort ett läppingrepp. Men du förstår min poäng. Det finns nog en speciell plats i helvetet för kvinnor som använder kirurgiska ingrepp som ett sätt att slå sig fram eller må bättre.