måndag 16 juni 2008

Hultsfred

Shit va kul jag har haft det i Hultsfred. Första gången där och det handlade om jobb. Men det var superkul. Vi bodde i ett sånt spacat hus.

Först och främst stommen. Det var byggt i massa olika nivåer och det kändes som om man när som helst skulle kunna öppna en dörr och där hitta två helt nya rum. Som en saga. Hela huset var även totalkittat för bekvämlighet a la American Living style 2.0. Grejer överallt. Bröllopskort, kristallkronor, divaner, uppstoppade fåglar, skitfeta guldramar, locos bananas över hela stället. Sjukt.

Det gick en å precis utanför och vi var inte säkra på om det var skadligt att bada där eller inte eftersom all urin som torde flyta runt där. Men jag kan inte låta bli att bada på sommarnätter. Kan inte låta bli helt enkelt. Hur kallt eller äckligt det än är. Det är alltid värt att bada. Sätter pricken över i:et på vilken utekväll som helst. Svensk sommar.

Vilket fall. Nu sitter jag här och är ordentligt förkyld. Men det får det vara värt. Det var sjukt nice. Sista nattens soluppgång och arla morgon var kall men ack så skön. Soluppgång, gläntor, vatten. Väldigt, väldigt fint.

Såg Babyshambles som var grymma, lite Rage Against the Machine, Lazee, Håkan, Robyn, Lykke Li. Det var nog det.

Grym festival, men det var mycket på grund av alla sköna folk som var med. Vårt webbgäng helt enkelt plus oss tv-lirare. Finns massa klipp på ztv.se.

2 kommentarer:

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Hej Tina.

Snabb fråga.
Är du med i en Lottoreklam? Spelar söt tjej vid poolkant som snackar pension med den lilla guldfärgade killen?

Nyfiken.

/Klaus aka Tyskungen

FinaTina sa...

Jomen visst är det jag.