tisdag 8 september 2009

Bröllop i helgen

Min babys syster gifter sig på lördag och jag ska dit. Känns jättekul och samtidigt spännande. Dels har jag aldrig träffat systern som gifter sig, hennes blivande man eller mamman. Dags för en charmoffensiv. Eller bara vara den fina versionen av mig själv.

Har en klänning i vitt och gult, lite grekisk gudinna sådär, som är jättefin och så blir det nog bruna skor till. Tänkte strunta i väska vilket känns lite konstigt men känner inte att jag behöver ha med mig något.

Funderar på att vara helt smyckeslös och ha håret utsläppt, glansigt och vågit med bara en fläta (ungefär som Sienna Miller fast utsläppt alltså, det känns också grekiskt).



Klänningen ska få stå i fokus och bestämma känslan.

Hörde idag att man inte får ha längre klänning än bruden och min är till fötterna så jag får lägga upp, vilket är helt okey, trots jobbet, men den är fin i kortare modell också och jag kommer känna mig mer bekväm. Gillar inte riktigt hellångt, blir lite mycket.

Tycker egentligen inte om lagar och regler kring saker jag gör. Vill välja själv och inte följa någon slags ström för att det är brukligt eller "så kan man inte göra", men i detta fall känns det okey. Det är en win win situation. Jag får en bekvämare klänning och så visar jag bruden respekt. Det är hennes dag, jag är en simpel åskådare. Ibland får man finna sig i situationen och ge plats åt dem som plats bör ha.

1 kommentar:

Anonym sa...

skoj med bröllop! du får lägga in ett kort på er sen så vi får se denna fina klänning :)