torsdag 25 november 2010

Mycket nu.

Jag jobbar på som en tok och hinner inte med så mycket annat känns det som men ikväll så blir det glögg hos Emilie och det ska bli himla mysigt.

Även om mitt hjärta bultar på av allt som borde göras och att jag kanske borde dra hem och skriva, typ. Men man måste ge sig själv lite kul också, annars blir det inte bra.

lördag 20 november 2010

Smita från allt

Har precis kommit hem efter en eminent (tack August!) shoppingrunda som föddes ur numbness och broken heartbeats. Blev ganska mycket fattigare och kanske lite lite lyckligare. Nu borde jag plugga men funderar på att streama gårdagens Idol istället. Va faan liksom.

Filmfestival

Ikväll blir det fransk film på festivalen. Oh la la. C'est vrai, je t'aime.

Nu räcker det.

Jag kapitulerar inför kylan och ska nu till Nitty Gritty och köpa en stor ful jävla vinterjacka. Orkar inte frysa en enda sekund mer!

En i mängden

Jag träffade den där Nemo från Kungarna av Tylösand häromdan. Har faktiskt aldrig sett programmet, vet att jag borde för att få en uppfattning men kan också känna en glädje i att faktiskt inte vara en del av det hela.

Vilket fall så har jag ju både hört och läst om fenomenet och jag blev lite, jag vet inte.. pirrig? Nä, men kanske.. medveten, när jag skulle hälsa. Och han verkade jättetrevlig, jättesnäll. Hur mycket man nu kan urskilja på 2 sekunder.

Men vad jag skäms över är att jag kände mig lite smutsig efteråt. Som om jag skulle fått klamydia i handen. Tvättade mig direkt och tyckte det var obehagligt. Det är ju verkligen inte okey. Han är ju en människa som alla andra. Som dessutom utstår mycket kollektiv mobbning just nu.

Kanske var jag mest rädd att om han ville ha mig så skulle jag inte sagt emot. Just the sight of him stirred me deeply
and I thought if he wanted me, I could
not have resisted. I thought I was
ready to give up you,
the child, my whole future.

He didn't look up but I actually
considered getting up, walking over to
him and like someone in a movie,
saying, 'Here I am, my love, for whom
I have waited - take me.'

Jag är glad att det inte blev så. # 248 T. Lu.

måndag 15 november 2010

Dyrt med matta

Jag letar matta till mitt vardagsrum och det är typ dyrt. 8000 kr kostar den mattan jag vill ha. Det känns lite överkurs men flera andra är för små eller så är de tillverkade av polyester. Jag har blivit lite skeptisk mot syntetiska material och tycker det känns bättre att omge sig med så mycket naturligt som möjligt. Med risk att det blir dyrare tydligen.

En restaurang med goda såser?


Restaurang Sekret.

Ett tråkigt jobb?


Kvinnan som kör hissen 30 våningar upp och sen ner och sen upp och sen ner och sen upp och sen ner och sen upp och sen ner och sen upp och ner osv. på kulturhuset i Warszawa.

Mona Sahlin

Jag kan inte låta bli att tycka synd om Mona som ville så gärna men som var tvungen att gå. Dessutom jättetrist eftersom det är dags för en kvinnlig stadsminister i det här landet och nu är vi tillbaka på ruta 1. Lång väg att gå.

Mörker

Sjukt jobbigt att gå upp idag. Så mörkt. Fast sen när jag väl kommit upp så kändes det mysigt. Ville bara krypa upp i min sköna soffa (som jag inte längre har...), dricka te under filten och bara ha det nice.

Så blev det inte. Business.

söndag 14 november 2010

Warszawa


Är precis hemkommen från Warszawa. Det var nice det lilla jag såg, önskar det fanns mer tid.

fredag 12 november 2010

Telenor - billigt och bra?

Har fått telefonräkning från Telenor och de har för sig att det kostar 95.09 kr för ett inkommande samtal som varade i 2:18 minuter. Det var ju hemskt billigt och bra. Visserligen var jag i USA men ändå, över 45 kr/minuten. Hoppas det var ett bra samtal.

Båtburen

Jag åker båt till jobbet. Det är fint fast kallt.

Välkommen 90-talet!

90-talet kommer tillbaka stort i vår enligt höstens modevisningar. Igår kände jag en doft av en svunnen tid då någon på jobbet hade Fahrenheit på sig. Det var inte så illa ändå. Ganska trevligt och härligt faktiskt. Jag gillade 90-talet skarpt, det får gärna komma tillbaka en liten sväng.

tisdag 9 november 2010

Shabby chic eller bara shabby?

Nu är den moderna soffan borta och det känns som om någons gammelmormor flyttat in. WTF?! Nu måste jag ut och köpa moderna saker för att pimpa huset.

Inte att rekommendera

Att försöka plocka ut en kontaktlins som redan är utplockad. Ajajaj.

Produktiv dag

Har varit på tre möten idag som kändes finemang. Det känns väldigt bra hela nya projektet måste jag säga. Entusiastiskt, och det är härligt. Då kan man skapa magi!

Angående ångesten

Bestämde mig för att behålla ett par skor och lämna tillbaka de andra. Så det är vad jag gjorde - plus köpte ett nytt par.
Fast tror jag måste lämna tillbaka, de är lårhöga stövlar i mocka. Skulle behöva grova kängor med foder i stället.

Soffan ska hämtas i kväll, jag orkar inte ens tänka på det utan vill bara att de ska komma på en gång så jag får bort den.

måndag 8 november 2010

Lord I need to find someone who can heal my mind

Håller på att bli alldeles tokig på mig själv. Provade precis mina två par skor som jag ska lämna tillbaka och nu har jag börjat tveka. Vill jag ha dem? Är de snygga? Kan jag leva utan dem?

Jag blir så jäkla trött! All denna ångest över ingenting. Hur mycket kan en människa vela egentligen? Jag skulle behöva någon som säger till mig vad jag ska göra.

- Sälj soffan!
- Lämna tillbaka skorna!
- Häng inte på Tradera!

Eller framför allt lära mig att ta ett beslut och stå för det. Just do it!

Does an icon get blurred


She's so lovely.

Månen tur och retur

Min sista dag i sakta mak, vad ska jag göra med den? Borde passa på att göra allt det jag inte kommer kunna göra på några månader framåt, allt det jag kommer önska att göra men bara drömma om. Leva livet liksom.

Istället ska jag in till stan och lämna tillbaka två par skor. Seriöst, kan inte bara köpa för köpandes skull. Speciellt inte när jag har ett skoproblem som det är.

Sen ska jag hem och tvätta. Åh, jippie, vad härligt och roligt det ska bli!! Bästa sättet att spendera en strålande dag på. Sannerligen!

söndag 7 november 2010

Vad göra med alla sittplatser?

Fortfarande ångest över mina soffaffärer. Åhh, den är så skön, jag vill behålla!

Ahhhh, bästa pojkvännen!!

Kommer hem med överrasknings-Big Mac. Just i rättan tid, bakis och väääldigt hungrig. Nice! Ibland behövs det inte mycket.

Ingen skörbjugg här inte

Åh, vad jag älskar när kilopriset på apelsiner är lågt som det är nu. 10 kr/kilot är en killer. Har säkert köpt 8 kg i gångna veckan och allting pressas ner och blir härlig juice. Det blir färskpressat varje morgon och igår kväll fick apelsinerna ta över som Margaritatoppning när limen tagit slut. Visserligen blir det mer en Tequila Sunrise än en Margarita men wtf, vem vill vara nogräknad när det det krisar sig. Man tager vad man så hafva kan.

Soffångest

Åh, vilket dag av ångest. Hade en dam här precis som tittade på min soffa och ville köpa den. Och nu vet jag inte om jag vill sälja. Soffan är så jäkla skön. Alla säger det. Finaste Sissi från Malmö var här i går och träffsäkert konstaterande att nya soffan är fin men den gamla mer bekväm. Och är inte en bekväm soffa bättre än en snygg soffa? Eh, hell yeah!

Jag är lite kär i min soffa och nu måste den bort. Ett hål i mitt hjärta.

Orkar inte

Åh, ångest! Var ju lite kaxig när jag kom hem i natt och trodde jag kunde buda över vem som helst i jävlaskittradera auktionen. Det sket sig, någon ruttad budade över precis i sista stund och där satt jag snopen och kände mig dum. Så istället fulbudade jag på en medaljong bara för att jag kunde men då är det ingen som budar över! Ahhh, va fan. Orkar inte. Vill inte ha medaljongen.

Nu lägger jag ner skiten och skaffar mig ett liv istället.

Ett inlägg jag borde skämmas för

Som jag sagt så har jag varit lite hooked på tradera. Det är en pinsam historia som aldrig någonsin gått till överdrift men ändå, en dag räcker liksom. Vilket som så verkar jag vara mitt uppe i någon slags auktion om ett antikt armband just nu och saken är att de som bjuder emot verkar inte fatta vem dem går i ringen mot. Seriöst, vill jag ha armbandet så är inte en tjuga hit eller dit något att jiddra om. Orkar inte. Borde sova istället. Hahaha.

fredag 5 november 2010

Lite kunskaper inför helgen

Fredrik Böök (1883-1961) är den svenska 1900-tals författare som dokumenterats för det mest varierande ordförrådet. Han överträffar t.o.m. August Strindberg i antalet olika ord per 10 000 löpande ord. Med 3197 toppar Böök tabellen [...] tätt följd av Strindberg på 3164.

torsdag 4 november 2010

Vem är Jesus?


You sit there in your heartache
Waitin' on some beautiful boy to
To save you from your old ways
You play forgivness, watch it now, here he comes

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentleman
Like you imagine, when you where young

Politiskt Korrekt




Vilken grej, man får pizza levererad hem till dörren av en storbystad, domarklädd tjej! Inte illa Pizza Express.

onsdag 3 november 2010

Kycklingköttbullar

Det blir fenomenalt gott och den här gången blandade jag i dragon och sötbasilika. Helt gudomligt! 3 klyftor vitlök på 800 gram kändes inte så mycket fast det märktes. Haha!

Lägger ner att lägga upp

Hittade en jätterolig länk som jag tänkte lägga upp här men det funkar inte. Trist.

(Undrar om det är någon som uppskattar mina underfundiga västkustrubriker? Tycker själv jag borde på något slags pris snart.)

tisdag 2 november 2010

The futur is here!

Besked

Jag väntar på besked och jag hatar det. Vill inte bry mig men jag gör det, alltid.